Etiketë: zhvillim

5 arsye përse bebat flejnë shumë dhe përse duhet t’i lini ta bëjnë

Flet psikologia, neglizhimi prindëror, forma më e përhapur e abuzimi ndaj fëmijëve

Prindër, vleresoni dhuntitë dhe talentet e fëmijës!

Edukimi 1 vit ago

3 gjërat që ju prindërit nuk duhet të bëni para fëmijës

Kujdesi ndaj bebes 1 vit ago

Edhe unë i zgjoj fëmijët e mi me një puthje!

Femijet qe genjejne jane me teper inteligjente?!