Etiketë: placente

Pozicionimi i placentës përpara dhe impakti që ka tek shtatzania

Placenta, gjithcka që duhet të dini në lidhje me këtë organ të mrekullueshëm

Kuriozitete 1 vit ago

Gruaja pas lindjes pi placentën e saj! Arsyeja? Kerkon me teper enegji!