Per te na treguar me shume rreth te folures se bebit tuaj mund te merrni pjese ne sondazh. Nese bebi nuk flet ende dhe ju nevojitet nje informacion specifik nga nenat apo stafi yne mund te komentoni me poshte.

[socialpoll id=”2504004″]