Seksi në shtatzani, nuk është njësoj si seksi që mund të keni bërë deri tani për shumë arsye. Dhe më poshtë janë plot 10 të gjëra me të cilat do të përballeni edhe ju me siguri.

Seksi në shtatzani, realiteti të cilit nuk i shpëtoni dot!

  • Do të urinoni cdo 3 minuta. Dhe e imagjinoni dot sa bezdisëse mund të jetë kjo ndërsa jeni në intimitet?
  • E dini se ka plot 14 pjesë të trupit që nuk do të keni dëshirë t’ju preken edhe gjatë seksit? Si për shembull gjoksi, barku, hijet etj.
  • Sidomos gjatë tremujorit të parë gjatë seksit mund të keni edhe nevojën për të vjellë. Dhe kjo normalisht është shumë larg asaj që përjetohet ndërsa nuk je shtatzanë.
  • Gjatë seksit, momenti i orgazmës mund të shkaktojë djegie në stomak sidomos gjatë dy tremujorëve të fundit.
  • Gjëta seksit… mund të jeni më tepër të interesuara në atë moment që lëvizjen që sapo bëri bebi. Dhe bashkëshorti juaj me siguri që do të jetë i fokusuar drejt dickaje tjetër.
  • Nuk ka rëndësi sa herë mund t’jua kenë thënë se seksi në shtatzani nuk dëmton fëmijën. Ju ende do të jeni në merak sa hërë që jeni në intimitet me partnerin.
  • Me siguri gjatë seksit në shtatzani nuk do të gjeni dot një pozicion të rehtshëm.

Interesante apo jo? si ka qënë marrëdhënia juaj në shtatzani? për pyetje dhe kërkesa komentoni në zonën e komenteve poshtë reklamave.