Puding me produktet Plasmon

Pëbërësit

  • Qumësht të lëngshëm Plasmon;
  • 2 biskota mbi 6 muajsh;
  • Miell orizi Plasmon.

Përgatitja e pudingut Plasmon

Ngrohni qumështin në banjomari nëse është i lëngshëm. Nëse përdorni qumështin pluhur e përgatisni atë si zakonisht dhe e shtoni në pjatën e fëmijës.

Shtoni miellin e orizit. Zakonisht rekomandohet të përdoret sasia: 180 ml qumësht me 3 orizi. Pasi e keni përgatitur bazën shtoni biskotat. I përzieni mirë derisa të formohet një masë homogjene.

Kjo recetë e thjeshtë pudingu mund të përdoret edhe tek fëmijët e rritur. Në këtë rast sipër mund të shtoni copa frutash si edhe gjatë përgatitjes mund ta rregulloni me vanilje. Për më shumë shije.

Produkte të rekomanduara: