Përbërësit:

  • 150 ml qumësht formule ose gjiri, pra cfarë bebi pi zakonisht;
  • ½ avokado të pjekur mirë;
  • ½ banane;
  • 2 feta bukë të thekur spelti organic të firmës Holle.

Përgatitja

Shtypni me pirun frutat dhe i hidhni në qumësht. Më pas shtoni bukën e thekur duke e shtypur.

T’i bëjë mirë bebit!