Sipas të dhënave të paraqitura nga “Ora News” në Shqipëri cdo ditë dhe më shumë po përdoret mënyra e lindjes me operacion cezarian. Pra kemi shumë më pak lindje natyrale se më parë.

Lindjet cezariane gjithnjë në rritje

Statistikat flasin për një rritje të lindjeve cezariane, 40% e lindjeve kryhen përmes operacionit. Pra lindjet cezariane kanë pësuar një rritje prej 2%

“Kampion” tek lindjet Librazhdi!

“Kryeson” Librazhdi ku 67% e grave sjellin në jetë fëmijët nëpërmjet lindjeve cezariane. Pra sipas Ora Neës 1 në 5 fëmijë vjen në jetë nëpërmjet operacioneve. Gjithashtu të dhënat tregojnë se ka një rritje të lindjeve cezariane edhe në nivel global.

Përkatësisht rezulton se kemi një rritje me 2% përsa i përket lindjeve me operacion cezarian krahasuar me vitin 2017.

Lindjet cezariane

Sipas të dhënave të paraqitura nga “Ora Neës” në Shqipëri cdo ditë dhe më shumë po përdoret mënyra e lindjes me operacion cezarian. Pra kemi shumë më pak lindje natyrale se më parë.

Lindjet cezariane gjithnjë në rritje

Statistikat flasin për një rritje të lindjeve cezariane, 40% e lindjeve kryhen përmes operacionit. Pra lindjet cezariane kanë pësuar një rritje prej 2%

 

Lindjet cezariane

Sipas të dhënave të paraqitura nga “Ora Neës” në Shqipëri cdo ditë dhe më shumë po përdoret mënyra e lindjes me operacion cezarian. Pra kemi shumë më pak lindje natyrale se më parë.

Lindjet cezariane gjithnjë në rritje

Statistikat flasin për një rritje të lindjeve cezariane, 40% e lindjeve kryhen përmes operacionit. Pra lindjet cezariane kanë pësuar një rritje prej 2%

“Kampion” tek lindjet cezariane Librazhdi!

“Kryeson” Librazhdi ku 67% e grave sjellin në jetë fëmijët nëpërmjet lindjeve cezariane. Pra sipas Ora Neës 1 në 5 fëmijë vjen në jetë nëpërmjet operacioneve. Gjithashtu të dhënat tregojnë se ka një rritje të lindjeve cezariane edhe në nivel global.

Përkatësisht rezulton se kemi një rritje me 2% përsa i përket lindjeve me operacion cezarian krahasuar me vitin 2017.

7.

Per me teper informacione mund te na ndiqni edhe ne faqen tone te facebook si edhe instagram

Facebook Comments

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − eleven =