Kurioziteti i nënës në lidhje me gjininë e fëmijës gjatë shtatzanisë është ndonjëherë tepër i madh. Ajo mezor pret të zbulojë nëse po mban në bark djalë apo vajzë dhe kështu ajo guxon të besojë edhe në gjëra supersticioze. Dikur e pranoj që edhe unë i jam referuar këtij kalendari kinez dhe më tepër për argëtim po e sjell për të gjitha ju që jeni duke pritur një bebush dhe që ende nuk keni zbuluar gjininë.