Sipas studimeve nëse jeni gjithmonë me vonesë atëherë keni një jetë të lumtur dhe jeni person kreativ. Normalisht të jesh nënë dhe të arrish me vonesë diku nuk kërkon shumë mundim. Por edhe pse mund të duke si “defekt” paska anët e veta pozitive.

Sipas studimeve

Të jesh me vonesë sjell përfitime në anën shëndetësore. Sipas ekspertëve ajo cka i diferencon personat e përpiktë nga ata që janë me vonesë është perceptimi që kanë ndaj kohës. Dhe shkenca tregon se nëse e merrni shtruar për të mbaruar punët në shtëpi edhe pse mund të arrini me vonesë diku, aspektet pozitive janë shumë. dhe ju do të ndiheni më tepër optimist.

Do të jeni më të lumtur dhe më të apasionuar pas gjërave që ndodhin në jetë. Nëse nuk shqetësoheni në lidhje me orarin kur do të arrini diku atëherë do të jeni më pak të stresuar, nervozë dhe do të përjetoni më pask tension.