Bashkëshortja e Ermal Fejzullahut është një emër jo pak i njohur në rrjetin social “Instagram”. Ajo spikat për stilin e vecantë dhe tepër modern të veshjes. Gjë që ka ditur ta ndjekë në përsosmëri edhe gjatë shtatzanisë së saj të 4.

Tepër e kuruar dhe me fytyrën rrëzëllitëse të një nëne të re ajo poston foton e parë përkrah vazjës së saj, Ana. Kështu familjes Fejzullahu i është bashkuar një tjetër ëngjëll pas Bunës, Artit dhe Erës.

Me jetë të gjatë Ana!