Kategori: Vaksinimi

Përse vaksina MMR bëhet pas muajit të 12?

Qumeshti i formules, si te kuptojme kur femija eshte alergjik?

Vaksinimi 2 vjet ago

Vaksinat dhe autizmi evoluimi i teorive nga viti 1998-2018

Vaksinimi 2 vjet ago

6 mitet qe degjojme me shpesh rreth vaksinimit