Kategori: Edukimi

Përse prindërit nuk duhet të fiksohen pas aftësive të fëmijës?

Guida e edukimit për të gjithë prindërit: ja cilat janë avantazhet dhe disavantazhet e dërgimit të fëmijës në kopësht?

Edukimi 4 muaj ago

Si ndalojme futjen e objekteve në gojë nga fëmijet?

Edukimi 7 muaj ago

Fëmijët djem nuk duhet të stresohen, por të përkëdhelen dhe mirëkuptohen!

Edukimi 10 muaj ago

Cfarë nevojash shpreh sjella e fëmijës?

Edukimi 11 muaj ago

Fëmija i ndrojtur? Fëmijë i pasigurt!

Edukimi 12 muaj ago

Përse fëmijët kanë shpesh teka?

More Posts