Ajola Xoxa dhe kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, mëngjesin e ditëës së sotme janë bërë prindër. Nëna dhe fëmija gëzojnë shëndet të mirë. Vetëm pak ditë më parë Erion Veliaj është shprehur në lidhje me ndjesinë që i ka falur fakti që brenda barkut të Ajolës po rritej një fëmijë. Ja cilat kanë qënë fjalët e tij:

“Më ka transformuar. Edhe pse kam qenë shumë i ndjeshëm për fëmijët. Kam qenë shumë i vëmendshëm, por tani jam bërë disa herë më shumë. Sot, kur po vija në punë, tek Sheshi Ëilson ku po bëhen disa punime për uljen e trotuarit, po thoja me vete ‘karroca kalon këtu’? Kam filluar të vë re shumë gjëra të vogla që ndoshta i vinin re vetëm ata me fëmijë. Kështu që, si Erion, besoj se fëmija do të më bëjë njeri më të mirë”!

Urime Erion Veliaj dhe Ajola Xoxa!

“Më ka transformuar. Edhe pse kam qenë shumë i ndjeshëm për fëmijët. Kam qenë shumë i vëmendshëm, por tani jam bërë disa herë më shumë. Sot, kur po vija në punë, tek Sheshi Ëilson ku po bëhen disa punime për uljen e trotuarit, po thoja me vete ‘karroca kalon këtu’? Kam filluar të vë re shumë gjëra të vogla që ndoshta i vinin re vetëm ata me fëmijë. Kështu që, si Erion, besoj se fëmija do të më bëjë njeri më të mirë”!

Urime Erion Veliaj dhe Ajola Xoxa!

“Më ka transformuar. Edhe pse kam qenë shumë i ndjeshëm për fëmijët. Kam qenë shumë i vëmendshëm, por tani jam bërë disa herë më shumë. Sot, kur po vija në punë, tek Sheshi Ëilson ku po bëhen disa punime për uljen e trotuarit, po thoja me vete ‘karroca kalon këtu’? Kam filluar të vë re shumë gjëra të vogla që ndoshta i vinin re vetëm ata me fëmijë. Kështu që, si Erion, besoj se fëmija do të më bëjë njeri më të mirë”!

Urime Erion Veliaj dhe Ajola Xoxa!

Mund te lexoni edhe:

Ajka e Xhensiles dhe Besit!

Cili eshte djali shqiptar qe po thyen rekorde ne instagram?

Bashkeshortja e Ermal Fejzullahut, jam e martuar me nje bashkeshort te mrekullueshem!

Per me teper informacione na ndiqni edhe ne Instagram si edhe Facebok