Qumeshtin

Shpesh mund të lindin dyshime të shumta në lidhje me mënyrën si mund të ngrohet qumështi i fëmijës. Dhe më herët kemi lexuar që nuk ka asgjë të keqe të përdorni mikrovalën për të ngrohur qumështin e lopës apo formulës për fëmijën. Por si qëndron e vërteta?

 

Ngrohesi Chicco funksional per t’u perdorur ne makine si edhe ne shtepi. Ngroh brenda pak sekondave ne menyre te sigurt jo vetem biberonat por edhe ushqimet e femijes. Klikoni foton per te marre me teper informacion.

Mikrovala, perdorimi per te ngrohur qumeshtin një rrezik për fëmijën!

Sipas të dhënave të mjekëve ekziston një mundësi shumë e madhe që fëmija të digjet nëse qumështi ngrohet në mikrovale. Kjo pasi sipas tyre ngrohja nuk bëhet uniforme në të gjithë sasinë e lëngut. Nga ana tjetër qumështi i gjirit vecanërisht do të humbë të gjitha vlerat nëse ngrohet në mikrovalë.

Pra, nëse është e mundur evitoni përdorimin e mikrovalës me këtë qëllim.

 

Chicco, te gjithe llojet e ngrohesave te biberonit i gjeni tek “ChiccoAlbania”