Nëse dëshironi të keni sa më shpejt të jetë e mundur një bark të sheshtë pas lindjes mund të zgjidhni të bëni ushtrimet e mëposhtme:

  • pas lindjesPas lindjes ushtrimi në foto do t’ju ndihmojë të forcohen muskujt. Këta të fundit do të mblidhen pas hapjes që kanë pësuar në shtatzani sidomos në zonën abdominale. Këshillohen 3 sete nga 10 herë.

“Side plank”. Ky ushtrim pas lindjes do t’ju ndihmojë gjithashtu tek zona e belit dhe barkut. Gjithashtu organet do të zënë më shpejt vendin e tyre. gjithashtu duhet të bëni 3 sete nga 10 herë.

 

 

 

 

 

Ky ushtrim do t’ju ndihmojë të keni një bark të sheshtë duke mundësuar edhe aktivitetin cardio. Pra do të humbni më tepër kalori.

 

 

 

 

Squats në mënyrën si në foto do t’ju ndihmojnë të digjni më tepër dhjamë në zonën e belit. Ky ushtrim do t’ju ndihmojë të ktheheni në formë shume shpejt.

Gjithashtu 6 sete nga ushtrimi si në foto pas lindjes do t’ju bëjë të digjni dhjamë. Pra do të ketë ndikim pozitiv në rëzimin e peshës që keni marrë gjatë shtatzanisë.

Cfarë duhet të prisni nga këto ushtrime pas lindjes? Bashkimin e muskujve, tonifikimin e tyre  nëzonën abdominale. Gjithashtu në komente mund të shkruani metodën që keni përdorur për të rrezuar peshën dhe tonifikuar trupin pasi jeni bere nene?

Cfarë ushqimesh keni konsumuar dhe a ka ndikuar gjidhënia në reduktimin e peshës tuaj trupore?